FOTO & VIDEO

Hieronder enkele foto’s en video’s van diverse optredens.

Bekijk ook de video’s op het ‘MAAS’ Youtube-kanaal. Klik op het Youtube icoon  op deze pagina.
Bezoek de website’s van de diverse theaters op: LINKS & CONTACT.

 

 


 

‘MAAS’ samen met het koor Kloos in het Winterconcert ‘Kloos en Maas in stijl’. Vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 in Westerhoven. (klik hier voor een (amateur)opname)

 

‘MAAS’ met de muziektheater voorstelling ‘Over Stromen’ was indrukwekkend mooi in een uitverkocht Parktheater.  Foto’s: Peter Tops. Maandag 14 november 2016.


‘MAAS’ gaf een geweldig optreden in Café Wilhelmina. Met dank aan Manfred Vasterman voor de foto’s. Donderdag 14 april, 2016.


‘MAAS’ was gisteren te beleven in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Het was geweldig mooi! De prachtige  foto’s zijn gemaakt door Hildegard Hick. Bekijk haar website op LINKS & CONTACT. Vrijdag, 25 maart, 2016.


‘MAAS’ presenteerde 4 nummers tijdens het programma ’24U Vonkt!’ van Studio040. Een talkshow voor ondernemers in het Parktheater, Eindhoven. Alleen het nummer ‘Roxane’, gezongen door Gerrit de Groot, staat op deze video. 22 februari 2016


‘MAAS’ in een volle zaal van het Blue Collar Theater op Strijp S. 30 januari 2016.


‘MAAS’ tijdens de presentatie van de CD ‘MAAS’ op zaterdagavond 21- en zondagmiddag 22 november 2015. Beide voorstellingen in ‘Pand P’, te Eindhoven, waren volledig UITVERKOCHT.Met dank aan de fotograven Peter Tops en Manfred Vasterman.

 


cropped-IMG_4936.jpg

Foto: Willum Wouterse

Terug naar boven