‘MAAS’

MAAS’ verbindt, verleidt, verrast

Een enerverende groep muzikanten die met prikkelende, melancholische en eigentijdse arrangementen het publiek verbindt, verleidt en verrast.

‘MAAS’

Laat het publiek de overeenkomsten en verschillen horen, zien en voelen, die er zijn tussen de popmuziek en klassieke muziek; tussen ‘oud’ en ‘nieuw’; tussen wat ‘was’ en ‘is’.

 Zoals:

– Rossini, het Kyrie uit Petit Messe Solonel / Joe Jackson: ‘Is She Really Going Out With Him’.
– Johan S. Bach, Menuet in G. (paddestoeltjes Efteling) / The Beatles: ‘Norwegian Wood’.
– Cimarosa, Hobo Concert in C. / Stromae : ‘Formidable’.
– Phillip Glass, Metamorphose nr 2. / Nick Cave: ‘Henry Lee’.
– Ludwig Van Beethoven, 7e Symfony, 2e deel / gecombineerd met The Beatles: ‘Let it Be’.

‘MAAS’ een muzikale reis

Als kijker en toehoorder wordt je meegenomen in een muzikale reis door de tijd. Er ontstaat een nieuwe wereld waarin klassiek en pop elkaar ontmoeten, elkaar omarmend als twee oude boezemvrienden.  Je wordt meegenomen naar het operahuis van Wenen, het hof van Versailles en de Cavern Club in Liverpool. Zwetend dampend, geëngageerd en subtiel.

Een muzikale toevallige ontmoeting op een zigeuner bruiloft, de eerste verliefdheid, hoop, verlangen en een tijdloos afscheid. Thema’s uit het leven, het leven van b.v. Bach, Beethoven, the Beatles en Stromae. Thema’s uit het leven van jou, van ieder van ons.

Herkenbaar, invoelbaar. Een belevenis die al je zintuigen prikkelt.

‘MAAS’ muziek

De uitgekiende en overdonderende arrangementen met vaak meerstemmige zang, zorgen voor een onuitwisbare indruk. Tijdloos in een innige verstrengeling van het onuitgesproken woord vol passie en weemoed.

‘MAAS’………… Is meer dan muziek!


V.l.n.r.: Wikke van Wershoven, piano, toetsen en zang – Daniëlle Hovers, percussie en zang – Gerrit de Groot, gitaar en zang – Jeroen van Erven, basgitaar en zang.
Foto: Peter Tops.

Terug naar boven