vrienden van MAAS


>> Wikke van Wershoven – Eindhoven
pianist – toetsenist – drummer – docent – arrangeur


>> Jurgen Feskens – Eindhoven
Jurgen kreeg de liefde voor blaasmuziek van thuis uit mee. Met een vader als bassist en een broer als euphoniumspeler lag het voor de hand dat hij ook een blaasinstrument zou gaan bespelen en zo raakte hij op 8 jarige leeftijd al verslingerd aan de trompet. Al snel ging hij zich bezighouden met de muziek waar zijn hart ligt: jazz. Jurgen speelde ruim 10 jaar in de bekende Eindhovense jazzformatie Savoy Jazzmen en speelde tevens als sessie muzikant in talloze andere jazz formaties.


>> Trypoul Recording Studios – Neerkant
At Trypoul Recording Studios you can have a choice. Go Analogue all the way, Hybrid or Digital. Choose between world-class consoles like the Neve 88RS, a vintage Neve 8014 or an SSL 4000E series console. We have top of vintage and modern outboard gear and loads of plug-ins. A big variety of recording rooms to choose from in any combination.


>> Topspotting ‘CATCHED’ @ THAT MOMENT
Er is een sterk vermoeden dat Peter Tops er één van een drieling is, anderen fluisteren dat het er vier- misschien wel vijf zijn. Peter die met zijn scherpe lens overal daar is, waar het te doen is en dat kunnen soms meerdere evenementen zijn die mijlenver van elkaar liggen. De gedrevenheid van Peter zie je terug is zijn beelden en stelt hem in staat altijd het juiste moment te vangen.


>> Hildegard Hick fotografie – Eindhoven
Door anders te kijken laat ik het onverwachte zien, dat wat er óók is. Ik zie het als een uitdaging om op een ‘niet voor de hand liggende manier’ te werk te gaan en verder te kijken dan naar datgene dat je op het eerste gezicht ziet. Ik nodig je dan ook van harte uit om op deze manier, verder te kijken op mijn website.


>> Hippy Media – Eindhoven


>> Café Wilhelmina – Eindhoven
Café Wilhelmina is een muziekcafé aan het Wilhelminaplein, midden in het centrum van Eindhoven.


>> Stads Bar & Food – Eindhoven
Stads is dé plek om samen te komen voor een lunch, diner, borrel.


>> Blue Collar Hotel – Eindhoven
Blue Collar Hotel in Eindhoven is de perfecte mix van nostalgie en rock & roll, gevestigd in een oude Philipsfabriek in het bruisende Strijp-S. IJskoude drankjes, heerlijk eten en comfortabele bedden tegen betaalbare prijzen. Wij hosten regelmatig concerten in het Blue Collar Theater.


>> Pand P theater – Eindhoven
Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt hebben de coöperatie Pand P opgezet. Onder deze nieuwe naam werd in theaterseizoen 2015/2016 de deuren geopend van een nieuw kunstpodium voor alle uitvoerende kunstvormen waaronder muziek, toneel en dans. Met de doelstelling om een open huis te zijn waar jeugd, amateur en professional elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt weer zijn ‘thuis’ kan vinden en maken.


>> Festivalinfo
Festivalinfo werd gelanceerd in 2001 en is destijds begonnen als hobbyproject van Rob van der Zwaan. Festivalinfo.nl heeft zich ontwikkeld tot de grootste en meest bezochte festivalwebsite van Nederland en Vlaanderen. Begin 2005 werd als logische uitbreiding op Festivalinfo, Podiuminfo ontwikkeld. Een site die ook al is uitgegroeid tot een ‘household name’ onder festival en concertbezoekers.